Ασφαλεια αυτοκινητου

  • Βρείτε προσφορές για την ασφαλεια του αυτοκινητου σας, μάθετε που θα βρείτε φτηνές ασφάλειες αυτοκινήτων, ποιες είναι οι πιο καλές ασφαλιστικές εταιρείες, την anytime ασφάλεια, και δείτε τα τηλέφωνα των εταιρειών.
  • Κάντε σύγκριση στα διάφορα ασφαλιστικά πακέτα, τα ασφάλιστρα, τις προσφορές για ασφάλειες, τις ασφαλιστικές εταιρείες. Μάθετε όσα πρέπει να ξέρετε για την οδική ασφάλεια, αλλά και τι είναι η μεικτή ασφάλεια. 

Ασφάλεια σπιτιού

  • Μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για την ασφάλεια σπιτιού. 
  • Πακέτα για να ασφαλίσετε το σπίτι σας, αλλά και συναγερμοί σπιτιού. Βρείτε online ασφάλεια για το σπίτι σας. 

Ασφάλεια μηχανης

  • Ολα όσα θέλετε να μάθετε για να ασφαλίσετε τη μηχανή σας. Δείτε ποια τα ασφάλιστρα για τη μηχανή σας ανάλογα με τον τύπο της.
  • Νέα για ασφάλειες μηχανής, παπιού αλλά και μηχανών μεγάλου κυβισμού. Ειδήσεις για τις ασφάλειες μηχανών, και συγκρίσεις σε ασφαλιστικά πακέτα για τη μηχανή σας.
ασφάλεια αυτοκινήτου, για να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας με σιγουριά

Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε όσα χρειάζεστε για ασφάλεια αυτοκινήτου, για να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας με σιγουριά. Βρείτε προσφορές για την ασφαλεια του αυτοκινητου σας, μάθετε που θα βρείτε φτηνές ασφάλειες αυτοκινήτων, ποιες είναι οι πιο καλές ασφαλιστικές εταιρείες, την anytime ασφάλεια, και δείτε τα τηλέφωνα των εταιρειών.

Βρείτε ποια ειναι η πιο φθηνή ασφαλεια αυτοκινητου, κάνετε σύγκριση στα διάφορα ασφαλιστικά πακέτα, τα ασφάλιστρα, τις προσφορές για ασφάλειες, τις ασφαλιστικές εταιρείες. Μάθετε όσα πρέπει να ξέρετε για την οδική ασφάλεια, αλλά και τι είναι η μεικτή ασφάλεια. 

Νέα και ειδήσεις για ασφαλιστικά θέματα σχετικά με το αυτοκίνητο, την online ασφάλιση, κλπ. 

 

Νομικό πλαίσιο για τις ασφαλιστικές εταιρείες

Από το 1926, αρμόδιο για την εποπτεία της αγοράς ήταν το Υπουργείο Εμπορίου και, μέχρι το 1976, ο έλεγχος επί των ασφαλιστικών επιχειρήσεων και η αναλογιστική υπηρεσία ασκούνταν από τη Διεύθυνση Πίστεως και Ασφαλίσεως. Το 1976 δημιουργήθηκε χωριστή υπηρεσιακή μονάδα, η Διεύθυνση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής, η οποία μέχρι σήμερα υπάγεται στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Subscribe to ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Πόσο αξίζει η ζωή σου;

asfaleia zois

Για να μην την πατήσεις με την ασφαλεια ζωής σου...

Πόσο αξίζει το σπίτι σου;

ασφαλεια σπιτιου

Εχεις ασφάλεια για το σπίτι σου;